Misiune, Viziune, Valori
Fundaţia culturală TUDOR-ART este o instituţie non-profit care are ca obiectiv imediat dezvoltarea de proiecte în legătură cu artele şi artiştii plastici români de pretutindeni. Fondatorii acesteia au iniţiat prin mijloace proprii, în perioada 2003-2008, proiecte culturale a căror dezvoltare constituie activitatea curentă a fundaţiei de acum.
Asigurarea unei platforme informaţionale consistente şi coerente, dedicată cunoaşterii şi recunoaşterii internaţionale a artelor plastice româneşti, este unul dintre obiectivele principale ale Fundaţiei culturale TUDOR-ART.

 

MISIUNE

Misiunea Fundaţiei culturale TUDOR-ART este să organizeze activităţi şi să realizeze proiecte dedicate dezvoltării şi promovării artelor (arte plastice, literatură, muzică, teatru, dans, fotografie şi film), să sprijine pe artiştii aflaţi în nevoie şi pe artiştii performanţi urmărind să contribuie în acest mod la formarea unei autentice pieţe de artă şi la îmbunătăţirea prin comunicare a atitudinii faţă de piaţa de artă.

 

VIZIUNE

În viziunea Fundaţiei culturale TUDOR-ART, piaţa de artă românească nu poate prospera decât prin comunicare coerentă şi consistentă între actorii care o compun. Proiectele iniţiate de noi urmăresc structurarea acestei comunicări şi asigurarea cu mijloace eficiente de informare a pieţei de artă româneşti, care să o racordeze la bunele practici internaţionale în domeniu.

Promovarea naţională şi internaţională a artelor româneşti trebuie să se producă pe baza unor mijloace de informare de mare încredere şi ne-am propus să contribuim la acest lucru prin proiectele noastre.

 

VALORI

Credem în dreptul fiecărui artist de a primi din partea societăţii mijloacele de exprimare publică. Acest sprijin este o minimă şi obligatorie contribuţie la valoarea pe care artistul o adaugă culturii tuturor.

Credem că, fără voluntariat şi generozitate, prima care poate suferi este cultura şi, în consecinţă, identitatea colectivă, sintetizată atât de profund în artele româneşti.

 

 

 

Invitaţie la cARTE
2012-09-16

 

Pentru realizarea īn timpul propus a proiectului cARTE, Fundaţia culturală TUDOR-ART se bazează pe contribuţia partenerilor ...

mai mult

 

Invitaţie la gallerya.ro
2012-09-15

 

Scopul proiectului nostru gallerya.ro este acela de a imbogăţi şi de a īmbunătăţii comunicarea dintre actorii care acţionează pe piaţa de artă. Toate serviciile oferite aici sunt GRATUITE ...

mai mult

 

Donaţii pentru proiectul cARTE
2012-09-14

 

Fundaţia culturală TUDOR-ART este interesată de donaţii de afişe, pliante, cataloage şi alte documente care s-au editat cu prilejul organizării expoziţiilor de arte plastice ...

mai mult

 

 

 

Un succes expozițional: ZAMFIRA 50

2012-11-10

Invitație lansare album și expoziție retrospectivă ZAMFIRA 50

2012-11-05

Proiect album Dumitru ZAMFIRA

2012-09-10

Donaţie de publicaţii ale caselor de licitaţii

2011-05-12

10.800 de artişti romāni monitorizaţi

2011-05-09