gallerya.ro
gallerya.ro este o bancă de informaţii privind viaţa şi opera artiştilor plastici români de pretudindeni. A fost iniţiată prin efortul propriu al fondatorilor, în perioada 2003-2008 şi este vizibilă pe Internet la adresa www.gallerya.ro. Această bancă de date conţine un suport biografic minimal pentru expunerea virtuală a lucrărilor artiştilor care doresc să-şi prezinte, spre vânzare sau nu, opera recentă.

 

TOŢI ARTIŞTII ROMÂNI

Este pentru prima dată când toţi artiştii români, indiferent de timpul şi de locul în care lucrează / au lucrat, pot apărea împreună în faţa iubitorilor şi a cumpărătorilor de artă. Şansa pe care o au artiştii contemporani şi artiştii foarte tineri de a pătrunde în piaţa de artă prin intermediul gallerya.ro este primul dintre obiectivele acestui proiect.

 

UN ARTIST – O GALERIE

Fiecare artist îşi poate realiza aici propria galerie cu vânzare directă. Comanda de expunere o pot face artiştii înşişi, managerii lor, galeriile de artă sau cei interesaţi să vândă operele pe care le deţin. Nimeni nu se interpune între vânzătorul şi cumpărătorul de artă şi - în consecinţă - nimeni nu plăteşte aici vreun comision pentru vânzări.

 

ÎNCREDEREA

Cel mai important lucru pentru cumpărătorul de artă este încrederea în investiţiile pe care le face.  Acesta este motivul pentru care expoziţiile virtuale realizate la gallerya.ro sunt însoţite de scurte  biografii ale artiştilor şi de informaţii în legătură cu câteva dintre vânzările anterioare ale operelor lor.

 

UNIVERSUL ARTELOR

Artiştii înşişi, managerii de artă şi galeriile pot anunţa la gallerya.ro expoziţiile în derulare şi alte evenimente de mediatizat. Comunicarea cu iubitorii de artă, înscrişi ca membri utilizatori ai siteului, se face în timp real, cu maximă eficienţă.

 

PAS CU PAS

Pentru a avea acces la transmitera datelor şi la comanda de expunere, artiştii se pot înscrie la rubrica dedicată. Codul obţinut şi e-mailul personal vor deschide rubrica Acces. Aici ei găsesc totul despre transmiterea datelor biografice, a imaginilor şi despre sistemul de realizare a expoziţiilor virtuale pe site. Programatorii gallerya.ro vor procesa imediat datele transmise şi comenzile de expunere.

 

O adevărată enciclopedie a artiştilor români de pretutindeni şi din toate timpurile stă acum la dispozitia interesaţilor de artă din toată lumea. Acesta este locul ideal pentru a expune spre vânzare lucrările de artă. Artiştii români îşi pot asigura aici, rapid şi eficient, vizibilitatea pe piaţa de artă.

 

Parteneri
Sponsori (acces dedicat)
Donatori (acces dedicat)

 

 

 

 

Invitaţie la cARTE
2012-09-16

 

Pentru realizarea în timpul propus a proiectului cARTE, Fundaţia culturală TUDOR-ART se bazează pe contribuţia partenerilor ...

mai mult

 

Invitaţie la gallerya.ro
2012-09-15

 

Scopul proiectului nostru gallerya.ro este acela de a imbogăţi şi de a îmbunătăţii comunicarea dintre actorii care acţionează pe piaţa de artă. Toate serviciile oferite aici sunt GRATUITE ...

mai mult

 

Donaţii pentru proiectul cARTE
2012-09-14

 

Fundaţia culturală TUDOR-ART este interesată de donaţii de afişe, pliante, cataloage şi alte documente care s-au editat cu prilejul organizării expoziţiilor de arte plastice ...

mai mult

 

 

 

Un succes expozițional: ZAMFIRA 50

2012-11-10

Invitație lansare album și expoziție retrospectivă ZAMFIRA 50

2012-11-05

Proiect album Dumitru ZAMFIRA

2012-09-10

Donaţie de publicaţii ale caselor de licitaţii

2011-05-12

10.800 de artişti români monitorizaţi

2011-05-09