Comunicate

Donaţii pentru proiectul cARTE
2012-09-14

 

Fundaţia culturală TUDOR-ART este interesată de donaţii de afişe, pliante, cataloage şi alte documente care s-au editat cu prilejul organizării expoziţiilor de arte plastice, de cărţi de specialitate, de publicaţii de critică şi de istorie a artelor plastice, în vederea realizării proiectului cARTE.

 

Cererea de donaţie se adresează atât persoanelor fizice: artişti, amatori şi colecţionari de artă, cât şi persoanelor juridice: edituri şi tipografii, galerii şi instituţii de artă şi de cultură, asociaţii şi uniuni profesionale.

 

Donaţiile persoanelor fizice şi ale instituţiilor de profil vor fi înscrise în Registrul permanent al donatorilor Fundaţiei culturale TUDOR-ART.

 

Fundaţia culturală TUDOR-ART este interesată în acelaşi timp de donaţii de tehnică de procesare a publicaţiilor pentru îmbunătăţirea performanţelor de calitate şi de timp ale derulării proiectului cARTE.  Este vorba în principal de tehnică de copiere şi de digitizare a documentelor: scannere: CopiBook i2S, Konika Minolta PS5000C, Atiz Booksnap, Book2Net, Omniscan Zeutschel sau ScanRobot, copiatoare, tehnică de fotografiere şi soft aferent: Abbyy, Adobe etc., de tehnică de punerea în circulaţie publică a informaţiilor procesate: servere performante Dell PowerEdge (rack) şi soft aferent: Linux, cPanel, antiviruşi etc.

 

Cererea de donaţie de acest fel se adresează în special companiilor şi instituţiilor/organizaţiilor care pot susţine prin generozitatea lor proiectele Fundaţiei culturală TUDOR-ART.

 

Donaţiile companiilor şi ale altor organizaţii vor fi înscrise în Registrul permanent al donatorilor Fundaţiei culturale TUDOR-ART.

 

mai mult

 

[Înapoi]

 

 

 

Invitaţie la cARTE
2012-09-16

 

Pentru realizarea īn timpul propus a proiectului cARTE, Fundaţia culturală TUDOR-ART se bazează pe contribuţia partenerilor ...

mai mult

 

Invitaţie la gallerya.ro
2012-09-15

 

Scopul proiectului nostru gallerya.ro este acela de a imbogăţi şi de a īmbunătăţii comunicarea dintre actorii care acţionează pe piaţa de artă. Toate serviciile oferite aici sunt GRATUITE ...

mai mult

 

Donaţii pentru proiectul cARTE
2012-09-14

 

Fundaţia culturală TUDOR-ART este interesată de donaţii de afişe, pliante, cataloage şi alte documente care s-au editat cu prilejul organizării expoziţiilor de arte plastice ...

mai mult

 

 

 

Un succes expozițional: ZAMFIRA 50

2012-11-10

Invitație lansare album și expoziție retrospectivă ZAMFIRA 50

2012-11-05

Proiect album Dumitru ZAMFIRA

2012-09-10

Donaţie de publicaţii ale caselor de licitaţii

2011-05-12

10.800 de artişti romāni monitorizaţi

2011-05-09